Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 reclamatie eXp

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
playzor
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 22
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 23
Localizare : :D

MesajSubiect: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 1:33 am

Nick acuzat:eXp
Ip acuzat:nu`i nevoie
Mapa / Harta:de_dust2
Motiv / Acuzarea :mai dat gag ca eu ziceam ca echipa mea nu face nimic si el pac drect gag nush cum vine asta nu mai am vopie nici sa vorbesc pe sv ?
Dovada / Martori: dovada mai jos

(JOGADOR) pLaYzOR[RR^. : dc dai gag
(JOGADOR) pLaYzOR[RR^. : nu am injurat nu nimic
(JOGADOR) pLaYzOR[RR^. : zimi motivul?
[G]*ALIVE*eXp : ma sfidezi


lol! lol! lol! lol! lol! geek geek geek geek geek farao farao farao farao farao
Ha Ha Ha # pRoduction by Radio @ oRiginal ;x ....pLaYz0RR^.

pRntru ascultatori de muzica http://www.muzica4you.do.am


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://...
EaGames
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 638
Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 25
Localizare : Moldova

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 1:52 am

SCREEN !!!!!
(JOGADOR) pLaYzOR[RR^. : dc dai gag
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://sofes.ru
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 2:14 am

ma gandeam eu..
ba playzor esti culme.,
Zicea de echipa lui ca-s buti samd, i-am zis sa taca dupaia ca nam chef, parca i-am zis termina si tot ca nu vreau
i-am dat gag dupaia ca sa-i scoat gagu(pe un "ton" superior), si cica dc gag, i-am raspuns ma sfidezi si provoci
oricum vorbesti cam mult si ma sacai


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
playzor
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 22
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 23
Localizare : :D

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 2:36 am

da man da eu ziceam de echipa mea ca se duce unu intro parte altu intr-o parte si tu te-ai bagat mi-ai zis sa tac si am zis sa nu te bagi ...


lol! lol! lol! lol! lol! geek geek geek geek geek farao farao farao farao farao
Ha Ha Ha # pRoduction by Radio @ oRiginal ;x ....pLaYz0RR^.

pRntru ascultatori de muzica http://www.muzica4you.do.am


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://...
playzor
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 22
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 23
Localizare : :D

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 2:41 am

dc nu mia dat alt admin gag si mi-ai dat tu, dc nu mia dat quest sau dragonul aka 47 ...fix pe tine te sacaiam ???


lol! lol! lol! lol! lol! geek geek geek geek geek farao farao farao farao farao
Ha Ha Ha # pRoduction by Radio @ oRiginal ;x ....pLaYz0RR^.

pRntru ascultatori de muzica http://www.muzica4you.do.am


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://...
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 3:12 am

reclamatie pentru gag....lol sunteti culmea


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   Sam Ian 29, 2011 3:22 am

Closed ! Terminati cu tampenile...reclamatie pentru gag lol ! JuGatorul...e clar


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: reclamatie eXp   

Sus In jos
 

reclamatie eXp

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog