Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie : Just*Play

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Shade
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 183
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 21
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Reclamatie : Just*Play   Vin Feb 04, 2011 9:25 pm

Nick : Shade
Nick Reclamat : Just*Play
Ip : nui nevoie
Motiv : imi da fuckoff pentru ca iau kick de la exp dupa gag si zice ca m-am urcat pe harta dar era deasupra usii la TS
Dovada : nui nevoie .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Vin Feb 04, 2011 9:26 pm

CONTRA....am fost martor si daca ti a dat kick trebuia sa astepti 10 minute


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Vin Feb 04, 2011 9:35 pm

tu ai intrat imediat ce ai luat kick tiam zis nu mai intri tu nu
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
Shade
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 183
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 21
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Vin Feb 04, 2011 10:18 pm

Ai o dovada ? Poate nu am citit eu , dar fara dovada Evil or Very Mad .Si apropo se da ban 120 minute nu dai fuckoff sa imi strici csu si sa dau iara restart la pc , ai inteles ? Sau mai e o idee, faci abuz.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Vin Feb 04, 2011 10:19 pm

tiam dat 120 de minute si ai intrat iarasi ce sati mai fac nu respecti banul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 12:05 am

Shade a scris:
Ai o dovada ? Poate nu am citit eu , dar fara dovada Evil or Very Mad

Tu ai vreo dovada ca ti-a facut ceva???? NU, terminati cu chestia asta cu dovada ca e o mare porcarie , la fel si o chestie ca-ti trb dovada ca iai facut poze la un player, mai nou cuvintul playerului e "ma mare" decat al adminului, oricum..
Eu ti-am dat gag si slay ca injurai ca la usa cortului si vorbeai pe ch. adminilor(+M-ai injurat) si ti-am dat kick, dupaia a trebuit sa plec si mno ce s-o intamplat s-o intamplat

Eu unu sunt de acord cu just..deci contra reclamatiei
Apropo nu-ti trb dovada daca ai martori...


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 12:22 am

pai eu sunt martor si just are dreptate


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 12:40 am

Cu ce sa aiba dreptate ma? Intrebare de baraj...Voi ganditi?
Eram acasa la Shade fiind ziua lui Taicaso...a injurat ca s-a ofticat si a primit gag dupaia a luat kick pe degeaba...aratati-mi mie regula ca daca ai gag si iei kick de la admini si intri iara trebuie sa stai pe tusa...Regula este daca dai "RETRY"...el a primit kick la de la just care putea sa ii dea gagul inapoi si apropo de ce abuzati de comanda de fuckoff? Se da fuckoff pentru ca ii dai kick la un player cu gag...? Mai bine nu ati fii aflat de comanda...


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 12:57 am

ma si iam dat ban dc no respectat banu o intrat la loc
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 1:00 am

Ba eu i-am dat gag, dupaia ma injurat pe ch. adminilor, deci i-am dat slay dar merita ban 60-120 de min, am decis sa-i dau doar kick, in regulament scrie regulile dar NU scrie cum se pedepsesc! deci fiecare o ia cum vrea, avea voie sa intre iar ce-i drept, probabil just nu a fost atent ca i-am dat kick si i-a dat ban, playeri trebuie pedepsiti, ce-i drept nu cu fuckoff
Macar citeste drog toate posturile...


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 1:21 am

Aceas problema am avut si eu cu tine...dar apoi tu mai injurat pan "pele"asa ca ...



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 1:38 am

wa i-ai dat kick pentru ce ban 120 min? ban 120 min se da daca EL da RETRY nu daca ii dai tu kick trebuia sa ii de agag la loc sau in cel mai rau caz ban 120 de minute dar nu fuckoff ce nu intelegeti?


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 1:42 am

Te sutint daca asa este problema!



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 2:09 am

pai kick nu io iam dat io am vazut numa ca avea gag si o iesit si cand o intrat iam dat ban nam vazut ca io dat cnv kick asta e
mai greseste omu
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 2:13 am

Ba a gresit asta e vina a fost si a mea, dar si a lui shade
si drog vreau sa-mi insiri regulamentu si sa spui cum se aplica, asa putem fiecare sa-l aplicam cum "ni se scoala", postul cu regulament mai trb editat


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 2:14 am

gat fratilor nare rost sa ne certam daca ii i dau un ban si gata
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
quest
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1209
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 3:44 am

Contra Reclamatie ,deja prima reclamatie si are vreo 2 pagini ,lol


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 6:43 pm

shade ai fost admin stii ca se da ban si alte comenzi pt retry dupa gag


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
Shade
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 183
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 21
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Sam Feb 05, 2011 8:27 pm

LOL , deci daca imi da kick dupa ce am luat gag (eu cu exp suntem prieteni , ne injuram fara sens Wink [asa e si cu drog ] , dar pentru ca e server , respecta regulile

Deci drog,exp ( daca injura careva sa i dati eed ok ? ) ca vad ca se dau si alte comenzi ) nu gag , si apropo just cine e devina ca tu nu sti sa dai ban , drog a fost de fata . Imi da ban 120 min si intru iara la loc .Drog sau altu cand imi da ban il iau , dar de la just nu .
In fine , bafta
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Dum Feb 06, 2011 12:41 am

ba cu banul sunt de acrod pentru retry DAR NU FUCKOFF LOL


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kid
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 517
Data de inscriere : 07/11/2010
Varsta : 26
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Dum Feb 06, 2011 3:25 pm

Eu totusi nu inteleg cum a dat just fuckoff daca are doar administrator =))


Muzica noua zi de zi http://muzicanouamp3.ucoz.ro
Download gratuit http://allinone.xp3.biz
Gazduire cs si radio http://trafichosting.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Just*Play
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 706
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Pierdut prin oras

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Dum Feb 06, 2011 3:39 pm

chiar io nu am acces
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muzica4you.do.am/
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Dum Feb 06, 2011 4:59 pm

just nu e nevoie sa minti...dati comanda amx_help si veti vedea ca exista o comanda amx_eed care se poate folosi chiar si la administrator...este fuckoff...


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   Dum Feb 06, 2011 5:01 pm

Topic inchis, a gresit pentru prima oara si sariti pe el ca hienele..si tu drog mai usor...daca era asa pe reguli Shade este in balistul meu ,dar am vorbit cu el si poate juca oricum.



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie : Just*Play   

Sus In jos
 

Reclamatie : Just*Play

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit