Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie Eternall Spyrit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
suntCodat
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 226
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 3:48 am

Nick acuzat: Eternall Spyrit
Ip acuzat: nu`l am
Mapa / Harta: de_rats
Motiv / Acuzarea: ban fara motiv
Dovada / Martori: stup, bau...

Va rog sa luati masuri! Nu e prima oara cand face chestii de genul!!! + ca nici nu prea se descurca, azi am jucat 25 de oameni pe de_rats
Neutral
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 3:55 am

este foarte de treaba etternal.....el nu da ban daca nu are un modiv bun.....poate i ai zis ceva Neutral


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
EtternalSpyr[YT]
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 7
Data de inscriere : 04/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Maramures

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 4:10 am

Nu inteleg care e problema suntCodat tiam dat ban 5 min sa te calmezi si sa inveti sa vb frumos .Chiar dak sunt admin am si eu dreptul sa joc fara sa ma faca unu ca si tn (admin incompetent ). Stiu eu ce am de facut cu adminul care il am .Chiar nu inteleg care e problema ta !.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
EtternalSpyr[YT]
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 7
Data de inscriere : 04/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Maramures

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 4:14 am

suntCodat a scris:
Nick acuzat: Eternall Spyrit
Ip acuzat: nu`l am
Mapa / Harta: de_rats
Motiv / Acuzarea: ban fara motiv
Dovada / Martori: stup, bau...

Va rog sa luati masuri! Nu e prima oara cand face chestii de genul!!! + ca nici nu prea se descurca, azi am jucat 25 de oameni pe de_rats
Neutral
Adu si martori te rog eu frumos .
Si harta am schimbato Smile
Cand ai jucat tu cu 25 de oameni de_rats nu e treaba mea .(nu eram pe server )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
suntCodat
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 226
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 5:00 am

ba erai pe server...tocmai de asta ti-am spus...ca erai...si se da gag, in cazul in care te-as fi injurat, dar nu te-am injurat...asa ca nu aveai dreptul sa-mi dai ban...nu conteaza cat mi-ai dat...conteaza ca mi-ai dat...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 5:05 am

PRO unban, il sustin pe codat !



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
EtternalSpyr[YT]
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 7
Data de inscriere : 04/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Maramures

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 3:10 pm

eHD~Caddy a scris:
PRO unban, il sustin pe codat !
Caddy iam dat ban 5 minute sa se calmeze akm el nu are ban .Daca avea ceva de spus putea sa imi spuna frumos pe u@ nu sa se apuce sa ma faca "admin incompetent" pe chat . Gag nu a mers sa ii dau caci gag am vrut sa ii dau in prima faza . Si harta am schimbato dupa 3-5 min cam asa.
Daca are asa de mare dreptate suntCodat unde sunt martori???Deci chiar nu inteleg care e problema,nu dau ban fara motiv.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 7:46 pm

reclamatie pt ban 5 minute in loc de gag ? mi se pare o prostie ...


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 8:16 pm

Atunci ...idem Shadow. Eu il sustin pe el ca il stiu de mai mult si nu facea reclamatie aiurea...si gag nu a mers?!Cred ca nu sti sa scri "amx_gag sunt" si era deajuns...oricum cum a spus Shadow(din nou).



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 8:31 pm

eHD~Caddy a scris:
Atunci ...idem Shadow. Eu il sustin pe el ca il stiu de mai mult si nu facea reclamatie aiurea...si gag nu a mers?!Cred ca nu sti sa scri "amx_gag sunt" si era deajuns...oricum cum a spus Shadow(din nou).

"Nu facea reclamatie aiurea" da reclamatia lu' drog nu a fost aiurea? si caddy credema ca si mie mi sa intamplat de zeci de ori sa tastez in chat /gag nume si nu mergea, dadeam in consola amx_gag aceasi problema sunt o groaza de buguri


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 8:56 pm

amx_gag eXp 10 DA


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 9:00 pm

Dubios a scris:
amx_gag eXp 10 DA

exact .. si inceaca dac vrei sa scri normal .. /gag dubios 10 sa vezi ca merge:)



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 10:47 pm

ba de multe ori nu merge daca ati intra pe server si ati folosi comanda o sa vedeti ca de multe ori nu isi face efectu si cateodata incercam /gag exp 10 si dadea gag 1 minut


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
EaGames
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 638
Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 25
Localizare : Moldova

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 10:52 pm

wa acuma /gag nume nu prea merge, trebuie de introdus si timpu
Ex: amx_gag eagames 10 vb_aiurea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://sofes.ru
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mar Feb 22, 2011 11:03 pm

exact


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 12:32 am

pe mine a inceput sa ma enerveze la culme acest figurant suntCodat
1.este extrem de irascibil
2.toti trebuie sa facem doar cum i se scoala lui(scuzati expresia dar deja ma enerveaza)
3.se crede mai presus de toata lumea
4.jicneste tot timpul...


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 12:53 am

Drog...eu spun ca exagerezi....suntcodat e de ceva timp.... si nu cred ca are face asa ceva totusi dovezi. !



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
EtternalSpyr[YT]
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 7
Data de inscriere : 04/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Maramures

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 1:17 am

Baieti am dat amx_gag sunt si /gag sunt si nu a mers el a incepus sa vb chiar aiurea .Parerea mea ca 5 min ban nu e o pedeapsa chiar asa de mare ,trebuia sa se calmeze .Recunosc ca nu cunosc chiar toate comenzile la perfectie dar nici nu accept sa ma ia el sau oricare altu peste picior .Daca are ceva sa imi spuna poate sa imi spuna pe chatul adminilor u@ .Acum spuneti si voi Very Happy
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
eXp
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1135
Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 1:30 am

eHD~Caddy a scris:
Drog...eu spun ca exagerezi....suntcodat e de ceva timp.... si nu cred ca are face asa ceva totusi dovezi. !

Ba sunteti culmea cu dovezile astea deja ma enervati, daca ceva nu va convine: "vino cu dovezi".... eram eu martor poftim dovada!
Si este o reclamatie stupida a primit 5 minute ban mare branza, eu unu te cred eternal la faza cu "/gag sunt" si nu a mers pentru ca si mie mi sa mai intamplat dar mno....
Contra reclamatiei


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 1:45 am

EtternalSpyr[YT] a scris:
Baieti am dat amx_gag sunt si /gag sunt si nu a mers el a incepus sa vb chiar aiurea .Parerea mea ca 5 min ban nu e o pedeapsa chiar asa de mare ,trebuia sa se calmeze .Recunosc ca nu cunosc chiar toate comenzile la perfectie dar nici nu accept sa ma ia el sau oricare altu peste picior .Daca are ceva sa imi spuna poate sa imi spuna pe chatul adminilor u@ .Acum spuneti si voi Very Happy


incearca amx_gag dubios 10 vorbesti_mult sa vezi ca merge..! sau /gag shadow_killer 10 mucles



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 2:18 am

ms ca mai folosit ca exemplu Smile)


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 2:39 am

Shadow_Killer a scris:
ms ca mai folosit ca exemplu Smile)

npc:))) sefule!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 3:35 am

amx_gag shadow mucea!



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 6:49 pm

eHD~Caddy a scris:
amx_gag shadow mucea!

Cred ca era amx_gag shadow 100000000 mucea:) dar in fine.. Smile



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
EaGames
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 638
Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 25
Localizare : Moldova

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Mier Feb 23, 2011 9:03 pm

hai ca se incepe vad... parka sa lamurit faza cu gag-ul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://sofes.ru
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   

Sus In jos
 

Reclamatie Eternall Spyrit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit