Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 12:34 am

DaN a scris:
^Darkness^ a scris:
in primul rand dan "admin praf" este o jignire la adresa lui...in al doilea rand din cate observ te crezi mare si tare pe forum...in al treilea rand eu nuti permit sa mi te adresezi ca si cum as fi un copil....nam nimic cu tine esti un jucator bun imi place cum joci dar in ultimu timp tiai luato in cap...treaba ta ce faci pe mine nu ma intereseaza dar in reclamatiile tale sunt numai povesti...si cam 40% adevar....daca tu continui asa ma indoiesc ca te va mai baga cineva in seama...iti mai spun odata esti un jucator bun...dar te strica atitudinea

povesti heh? stai afk 50% din timpu in care esti spectator si zici ca eu zic povesti, ce am inventat? Erai si tu pe server cand am luan ban degeaba si NU ZICEAI NIMIC, si acu vii tafnos si postezi aici.

AI LUAT BAN PENTRU NIMIC? Bun DECI SA NU MAI POSTEZE NIMENI.. Pana NU VINE Caddy/drog/quest/Padu Sa vedem ce zic AI VOIE HE DE ORC PE RATS. DECI ROG CA Ninemi sa NU MAI POSTEZE Inafara de cei de mai sus.. iar dupa puteti sa postati..

ORICUM V-am spus CA MA RETRAG( Imi dau demisia) CEl putin pana nu se rezolva situatia Pana atunci eu nu mai am treaba cu inf3rnal.cs-16.net..

Bafta. Hf..!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 12:40 am

nu ai voie cu he de orc pe rats


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
^Darkness^
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 73
Data de inscriere : 17/03/2011

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 12:45 am

stau afk 50% din timpu petrecut pe sv?? Smile) devii amuzant....stau afk probabil 20% din timpul petrecut pe sv....ca nu va bag pe unii in seama asta e alt ceva...pentru ca va plangeti la mine cu niste chestii infantile rau de tot si deci nare nici un rost sa va raspund....dane esti bun la cs dar dar enigmatic in restu...nam sa ma cobor la nivelul tau....nu intelegi subintelesul cuvintelor nici daca ti le spune cinava urland...mda dupa cum a spus si licoare sa vina toata lumea sasi dea cu parerea despre situatia asta
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
dud
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 175
Data de inscriere : 13/02/2011
Varsta : 23
Localizare : Dej

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 1:13 am

ba ma scz ca ma bag dar io stiam ca nu este voie cu he pe rats!!


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 1:54 am

dud a scris:
ba ma scz ca ma bag dar io stiam ca nu este voie cu he pe rats!!

NU ai de ce sa iti ceri scuze pentru ca esti admin.. Si ai dreptul la a posta.. Acuma DaN ce mai zici? Sper ca Ti-am demonstrat ca NU este voie he de orc pe Rats..! ORicum nu ma las.. Iti zic de acuma Cand intru pe servar si te vad pe el ai BAN 1000 de min.. Pentru tot ce ai zis pana acuma..

P.S Poti sa o iei ca pe o amenintare..! Wink

Daca vreau admin crede ca ceea ce vreau sa fac.. Este nedrept Atunci sa`mi spuna.

Hf.



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
DauLaPeste
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 299
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 24
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 2:05 am

!!!Martor!!! II dau dreptate lui licoare deoarece Dan este mereu "jmeker" si nu respecta nici o regula...daca adminu zice ceva atunci respecta ceea ce zice si nu mai comenta pentru ca iei gag kick...ban....si apoi faci reclamatii aiurea doar de dragul de a starni conflicte.....DANE TI-O iei in cap...nu ma intereseaza ce admini is de partea ta dar eu iti zic ca "magaria" asta a ta nu o sa mearga mult timp deoarece lumea nu e asa "proasta" cum o crezi tu....+ ca licoare a fost chiar si foarte amabil...te-a avertizat de 3-4 ori ca iti da ban pe assault si tu tot continuai....in concluzie PRO PENTRU LICOARE....CONTRA RECLAMATIEI....
Bai frumosule,dar pe tine ce te freaca grija de ce face adminul X sau adminul Y...zici ca is afk si ca nu-si fac treaba...bai nu-ti convine da 2 Euro si fii admin si fa tu "ordine"

Pe rats nu e voie cu he de orc ...asta e regula de cand s-o inventat modul war3ft

EDIT* Va este foarte usor sa criticati un admin dar uitati ca si el este un om si nu e perfect asa cum ati vrea voi.


Gandeste de doua ori inainte sa nu spui nimic


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
quest
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1209
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 2:13 am

Nu este voie cu he de orc pe de_rats ,iar voi ati facut reclamatia asta pentru un slay si un ban 60 de minute ?!Data viitoare va inchid reclamatia !PRO LICOARE si CONTRA RECLAMATIEI
Licoare si-a facut datoria de admin si a aplicat regulamentul conform legii servarului !
Nu va mai smiorcaiti pentru un ban de 60 de minute si un slay ca data viitoare vi le trimit la ARHIVA !


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 5:30 am

Ba, voi sunteti batuti in cap ?! A fost o perioada cand aruncati cu HE de orc pe rats, iar atunci poc erroare la server. Iar nu mai fii asa de tare in gura DaN, ca daca eram eu in locul lui Licoare si mai intrai dupa ce ti-am dat ban aveai destroy, iar fiecare admin este sanctionat pentru propia lui greseala si decizie nu are nevoie sa dea raportul altui admin , exista FORUM.
PRO, licoare !
C Evil or Very Mad NTRA , la reclamtie Smile.



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
gont1
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 533
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 24
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 5:50 am

O sa anut tot servarul prin amx_say in legagura cu HE pe rats si primul care mai arunca ia ban 120 min
PRO-licoare
CONTRA pt reclamatie
motivul l-au spus colegii mei nu mai are rost ....


=The Battle For Middle Earth=
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 3:40 pm

Contra reclamatiei...nu am citit tot dar din ceea ce am citit reiese ca tipul asta DaN este exact ca kvdk...stie doar sa jicneasca si crede ca doar el are dreptate...pe rats NU se da cu he de ORC.
si pe assault are dreptul sa dea slap daca CT nu i-au ostatecii oricand vrea el Smile
Shadow a zis ca va bana pe oricine mai jicneste pe forum...cand va veni de la munte voi avea grija personal sa iti dea ban Smile


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DauLaPeste
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 299
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 24
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 3:58 pm

Nici nu isi mai are rost reclamatia asta...s-au clarificat lucrurile....Dan este kvdk II iar licoare a avut dreptate ...T.C?


Gandeste de doua ori inainte sa nu spui nimic


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Sam Apr 23, 2011 3:58 pm

T.C



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   Lun Apr 25, 2011 9:28 pm

pe hartile mici e fara he de orc , rats , long , long2 ....etc


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut   

Sus In jos
 

Reclamatie licoare 22/04/2011 a facut cea vrut

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit