Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie Danyel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kobald
Membru
Membru


Mesaje : 6
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 3:43 am

Nick: Danyel
IP: nush
mapa: inferno 2x2
dovada : Uitativa in log , incepand cu ora 22:32 , 27.06.2011 . Imi dadea slay tot timpu ca " dadeam prea multe hs-uri " . Am cerut dovada , mi-a dat gag . "Are dreptu la opinie , dar nu sa-mi spuna mie ce sa fac " .

Copile , ca oi fi tu admin , dar nu sti ce sa faci cu el . Am fost admin pe server de war3ft 1 an si cv , stiu cum se procedeaza. dar tu,aparent nu ai habar . Cer doar sa se faca cv in legatura cu el , o suspendare a adminului , cv .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DaNnYeL
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 1469
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 28
Localizare : sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 3:45 am

slay?tu ori nu sti cs ori esti prost?ti-am dat 1 data fuck off nu slay Smile))


Muzica Noua Zi de Zi : http://muzica-original.ucoz.ro/ sau http://fullmp3.ro
Game & Web Hosting: http://trafichosting.ro
Serverul este gazduit la TraficHosting.Ro Ip: 94.176.163.9:27015
http://diavoliirosi.forumclan.com/

By DaNnYeL
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kobald
Membru
Membru


Mesaje : 6
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 3:47 am

Am vazut dupa , faza cu fuck-off ... si vb frumos ca nu ti-am zis nimic , ok? Cu copii ca tine nu imi bat capu
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DaNnYeL
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 1469
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 28
Localizare : sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 3:49 am

eu is copil ba?uitate la tine,cum poti sa zici ca iti dadeam slay tot timpul pentru ca dadeai cu he?ti-am dat 1 simplu fuckoff pentru ca dadeai numai hs si te-am lasat sa joci ,nu am putut face demo pentru ca am probleme cu netul,esti varza frate :-j



as vrea o dovada ca iti dadeam slay eu continu cum zici tu...te rog si ca ti-am zis ca dai cu he de ork sau simplu he pe inferno_2x2 unde ai voie....

te rog dovada..


Muzica Noua Zi de Zi : http://muzica-original.ucoz.ro/ sau http://fullmp3.ro
Game & Web Hosting: http://trafichosting.ro
Serverul este gazduit la TraficHosting.Ro Ip: 94.176.163.9:27015
http://diavoliirosi.forumclan.com/

By DaNnYeL
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kobald
Membru
Membru


Mesaje : 6
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 3:54 am

Nu poti face demo , sau sa arati dovezi , asta e ... nu ar trebui sa ai admin . Simplu , nu? nu faci ce iti bate tie capu , ca ai netu prost . Astept parerea altora sa vad ce au de spus .

Si , ma-am corectat mai sus , am zis ca era fuck-off ... citeste si dupa scrie
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DaNnYeL
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 1469
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 28
Localizare : sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:01 am

acuma am netul prost,mai am 1 saptamana maxim,stai linistit ca o sa am timp sa ma uit si pe 1 ca tine,da ai zis ca dupa ai vazut fuckoff ,deci puteai sa dai pur si simplu un edit .


Muzica Noua Zi de Zi : http://muzica-original.ucoz.ro/ sau http://fullmp3.ro
Game & Web Hosting: http://trafichosting.ro
Serverul este gazduit la TraficHosting.Ro Ip: 94.176.163.9:27015
http://diavoliirosi.forumclan.com/

By DaNnYeL
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kobald
Membru
Membru


Mesaje : 6
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:04 am

Solutie simpla , dar tot ai actionat aiurea si nu ai folosit adminul cum trebuie . Reclamatia este aceasi , astept alte pareri
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:05 am

Cand folositi comanda fuckoff pe cineva.. atunci acel player pe orice tasta ar apasa .. primeste slay... asa este fuckoff facut.. Dannyel.. cum nu ai nici o dovada.. te rog sa ii dau unban..!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
DaNnYeL
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 1469
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 28
Localizare : sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:08 am

nu i-am dat ban,


Muzica Noua Zi de Zi : http://muzica-original.ucoz.ro/ sau http://fullmp3.ro
Game & Web Hosting: http://trafichosting.ro
Serverul este gazduit la TraficHosting.Ro Ip: 94.176.163.9:27015
http://diavoliirosi.forumclan.com/

By DaNnYeL
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:10 am

atunci.. greseala mea.. terminati cu certurile.. kobalt. a gresit si el asta este... ce tu nu ai gresit niciodata? in acel 1 an jumate care zici tu?



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Kobald
Membru
Membru


Mesaje : 6
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 4:43 am

sincer sa fiu , nu .... mereu am avut dovezi . eram cel mai activ . pacat ca nu mai e , era serv de war3ft de la freakz ..... Fie , incetez . dar sa nu se mai repete . Nu suport actiunile fara dovezi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 5:27 am

Bun asa !



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 2:16 pm

Doamne ce ma dispera si pe mine playerii astia care nu inteleg daca le zici odata sa nu mai dea cu he de orc...dar mno totusi nu trebuia chiar fuckoff...in fine vad ca a-ti rezolvat-o sa dea cineva TC


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DaNnYeL
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 1469
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 28
Localizare : sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   Mar Iun 28, 2011 5:50 pm

T.C


Muzica Noua Zi de Zi : http://muzica-original.ucoz.ro/ sau http://fullmp3.ro
Game & Web Hosting: http://trafichosting.ro
Serverul este gazduit la TraficHosting.Ro Ip: 94.176.163.9:27015
http://diavoliirosi.forumclan.com/

By DaNnYeL
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie Danyel   

Sus In jos
 

Reclamatie Danyel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit