Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 reclamatie ahyle

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: reclamatie ahyle   Sam Ian 14, 2012 9:29 pm

Nick acuzat:Ahyle
Ip acuzat:79.113.42.233
Mapa / Harta:35hp
Motiv / Acuzarea: foarte simplu . 1. pe harta de_train. dupa ce am dat mesaje pe canalul adminilor. (el fiind singurul) despre un codat . timp de 10 min sa gasit si el sa il baneze. 2. pe 35hp a schimbat de 2 ori harta . bineinteles trecat doar 5 minute din harta. . 3. dupa ce am dat iarasi mesaje timp de 10-15 minute cu unu care avea speed. ( cum sa nu observi timp de 10-15 minute pe unu cu speed? si pe harta 35hp . nu stiu:-??) sa hotarat si el sa il baneze ....
Dovada / Martori: http://speedy.sh/xCZMp/paradox.dem (demo in care codatu joaca linistit. ) mentionez ca demo este de cateva secunde. pentru ca nu am mai suportat. si am inceput sa il jignesc pe ahyle.(atunci a vazut si el ce spune-am si a banat codatu. Martori : demonu , ahyle mai multi.
Update: Fiecare reclamatie va folosi numele acuzatului . Ex: Reclamatie Caddy.



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
demonu
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 303
Data de inscriere : 13/08/2010

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Sam Ian 14, 2012 9:37 pm

Aree foarte mare dreptate licoare . pluss ca dadeau cu he si nu dadea slay . si era unu cu speed nu dadea ban nimic . face ce vrea el , eu va spun sa il sanctionati .


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mihai
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 355
Data de inscriere : 18/04/2011
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Sam Ian 14, 2012 11:14 pm

Da...n-ar trebui iertat demo-ul asta, am vazut ca se teleportau multi.
PRO.


AFLĂ-ŢI ROSTUL VIEŢII! --> http://www.doarcrede.ucoz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.politiainromania.webs.com
gont1
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 533
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 24
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 2:41 am

Ma eu unul nu am vazut decat odata pe Ahile dand slay Smile o sanctionare sau cel putin sa fie atent .el doar joaca .eu si joc si imi fac treaba zic eu PRO licoare



=The Battle For Middle Earth=
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 3:05 am

scuze ca ma bag dar gont1 inafara de tine cam toti adminii fac acelasi lucru..joaca pe sv fara sa aiba vreo treaba cu nimic...doar dau ban ca asa li se scoala lor Razz...pe forum nu intra...astia merita arsi tatii nu iertati Wink


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mihai
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 355
Data de inscriere : 18/04/2011
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 4:35 pm

hai scuze ca ma bag din nou, drog daca intrai mai des pe sv, vedeai ca eu numai spec stau...(intr-o vreme si colegii mei "admini", se enervau pe mine:)) )


AFLĂ-ŢI ROSTUL VIEŢII! --> http://www.doarcrede.ucoz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.politiainromania.webs.com
spiridusul
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 21
Data de inscriere : 24/02/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 7:41 pm

Sunt PRO licoare deoarece ahyle chiar nu isi face treaba de admin si nu zik ca sunt eu admin sau ca sunt altii admini care joaca dar cand observa ceva suspect noi oprim jocul si ne punem spec ca sa ne uitam chit ca suntem 2 admini 3 4 deci eu nu inteleg dece ahyle si-a luat admin


[b][strike] Spiridusul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 8:09 pm

srry ca ma bag din nou dar nu trebuie sa va simtit toti in ceea ce zic eu gont1 si tu mihai va faceti treaba,si da am obsrvat ca tu stai doar spectator Smile)


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mihai
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 355
Data de inscriere : 18/04/2011
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Dum Ian 15, 2012 11:19 pm

aha:), atunci ms pt. compliment:))


AFLĂ-ŢI ROSTUL VIEŢII! --> http://www.doarcrede.ucoz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.politiainromania.webs.com
Maver
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 264
Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 35
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Lun Ian 16, 2012 5:55 am

AhYLe si-a cumparat adminul pentru a putea schimba harta...si pentru a da slay, cred ca asta spune cam tot...


Admin CS 1.6 Inf3rnal.4rummer.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
theheaven
Membru
Membru


Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/08/2010

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Lun Ian 16, 2012 9:47 pm

cam asta fac mai multi admini de pe serverul asta..bineinteles sunt si niste exceptii
eram si eu atunci pe server... sunt pro.
daca vrei sa joci , atunci nu iti iei admin.. adica cu ce il ajuta pe el adminul asta ?
de schimbat harta poate sa vorbeasca cu un admin , si de codati , tot cu un admin ... si asa am vazut ca are destui prieteni admini pe server.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Triana
Membru
Membru


Mesaje : 145
Data de inscriere : 14/06/2011
Varsta : 34
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Lun Ian 16, 2012 11:47 pm

Ahyle e nou ca admin ! si nu are experienta ! poate nu stie sa dea comenzile ,dar o sal arat eu Laughing cum sa faca in continuare! ca vad cam multi sar la el Razz


Admin Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Da si tu un vot : http://www.csservers.ro/evidenta/war3.trafichosting.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
gont1
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 533
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 24
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 12:43 am

Nu stiu cum sa iti zic triana dar nu vreau sa o iei in nume de rau nu imi convine sa fin 3-4 admini si eu sa fac tot Neutral imi cer scuze dar asta e adevarul dc a luat admin daca nu stie sa dea slay ,gag , ban sau sa faca ss ...


=The Battle For Middle Earth=
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com
Mihai
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 355
Data de inscriere : 18/04/2011
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 1:41 am

Bine punctat...


AFLĂ-ŢI ROSTUL VIEŢII! --> http://www.doarcrede.ucoz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.politiainromania.webs.com
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 3:33 am

Exact cum am zis eu prea multi copii au admin pe sv asta Smile))


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mihai
Asistent
Asistent
avatar

Mesaje : 355
Data de inscriere : 18/04/2011
Varsta : 21

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 3:49 am

Nu ne putem baga peste Shadow...


AFLĂ-ŢI ROSTUL VIEŢII! --> http://www.doarcrede.ucoz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.politiainromania.webs.com
Maver
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 264
Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 35
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 4:28 am

Ahyle si-a luat admin pentru a putea schimba harta, intra des dimineata si nu e nici un admin on pe server...de asta de fapt i-a si dat Shadow adminul...asa ca puteti voi sari in sus si dati-va cu curul de pamant cat vreti...omul nu stie comenzile, dar va promit ca le invata...il invat eu si Triana.
Ceilalti admini priceputi unde au fost la ora aia?? lol!
Iar cat despre tine TheHeaven...nu stiu ce treaba ai tu aici? plus ca ai fost prins cu cod deja (sau ma rog ceva suspect) de cateva ori cu nick-uri diferite...asa ca " du-te plimba ursul "
Iar pentru voi ceilalti : Da , a gresit ; Ahyle nu e cel mai bun admin...nu e chiar deloc bun, stie si el asta...
Mai taceti si voi...pana la urmatoarea abatere, pana atunci Peace!!! Very Happy


Admin CS 1.6 Inf3rnal.4rummer.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Triana
Membru
Membru


Mesaje : 145
Data de inscriere : 14/06/2011
Varsta : 34
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 4:46 am

Mai drog;x pe cine faci tu copil

cum am zis si eu si maver il invatam pe ahyle sa fie admin bun .

Apropo ahyle are 31 de ani asa ca lol! vezati de treaba ta! si culmea ai aparut si tu dupa 1 an unde ai fost pana acuma ca eu nu te-am vazut pe servre ?Very Happy


Admin Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Da si tu un vot : http://www.csservers.ro/evidenta/war3.trafichosting.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 5:03 am

voi sunteti penibili rau. invatati sa adminize? tu stii de ce am facut aceasta reclamatie? pentru lipsa lui de interes fata de cele intamplate. cand eu stau si strig 10-20 de min . nu cred ca are nici o treaba cu faptul ca este "admin nou" . ci cu faptul ca il doare in C*R de cele intamplate. asa ca va rog frumos terminati sa va mai aparati "amicul"

Fiecare trebui sa respecte anumite reguli. are admin pentru ce? pentru a schimba harta? ( o prostie dupa mine. mai ales ca de cand am inceput sa intru pe sv. si dimineata este non-stop un admin sau o harta decenta fiind cel putin 10 insi pe servar) asa ca scutiti-ma cu aceste treburi ca si-a luat admin doar pentru a schimba harta. . BULL-SHIT.


Sa suporte consecintele.



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Maver
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 264
Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 35
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 9:31 pm

Mai licoare,

Crezi ca a platit pentru adminul ala, asa de dragul de a da banii din buzunar? sau pentru a se da grande? nu are nevoie de asta, oricum e cel mai bun pe sv la ora asta plus ca are 33 sau 34 de ani...las-o incolo ca nu e copil. Omul nu stie comenzile...plus ca ziceai ca te retragi ca nu mai joci iar acum odata cu popularea serverului...vii si ne arati cine esti. Nu o lua in nume de rau...personal cred ca esti cel mai competent admin de pe sv , dupa Shadow si chiar imi pare bine ca te-ai apucat din nou de cs, sincer...dar caracterul lasa oleaca de dorit. + ca nu-l apar...vezi ce am scris mai sus...nu stie comenzile. Eu si Triana cand am primit admin nu stiam frate nici o comanda...nici una, poate tu te-ai nascut invatat ... dar majoritatea dintre noi nu.
Iar despre indiferenta lui...nu odata a fost situatia cand m-a sunat pe mine sau pe Triana sau chiar pe Shadow sa anunte ca sunt codati pe sv...asa ca lasa-ma cu expresii gen BULL-SHIT ca nu isi au rostul... lol!
Cat despre faptul ca suntem penibili...nu stiu care e mai penibil, deoarece daca ai fi intrat mai des pe sv...ai fi obs ca gont1, ca AhYLe e pe langa treaba cu adminul...si asta am spus-o si mai sus, in rest Peace! Very Happy

p.s. nu spun ca nu merita sanctionat...dar nici ca nu a contribuit cu nimica la servarul acesta cand era gol...iar voi adminii priceputi erati la menopauza cu cs.


Admin CS 1.6 Inf3rnal.4rummer.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 9:47 pm

Citat :
Mai licoare,

Crezi ca a platit pentru adminul ala, asa de dragul de a da banii din buzunar? sau pentru a se da grande? nu are nevoie de asta, oricum e cel mai bun pe sv la ora asta plus ca are 33 sau 34 de ani...las-o incolo ca nu e copil. Omul nu stie comenzile...plus ca ziceai ca te retragi ca nu mai joci iar acum odata cu popularea serverului...vii si ne arati cine esti.

desi nu vreau sa ma cert cu nimeni. nu cred ca iti dai seama dc am facut asta. am spus clar. ca nu este normal. (chiar daca nu stie comenzile are 33 sau 34 de ani nu cred ca ii este asa greu sa scrie in consola amx_help sa afle cateva comenzi) ca sa fie asa indiferent. cand timp de 10 -20 de min am dat mesaje pe canalul adminilor pe chat . ba chiar si cu say in consola poate observa sii el. deci nu cred ca este normal acest lucru. Si crede-ma ca nu m-as fi ambalat asa daca nu ar fi fost singurul admin de pe servar in acel moment. ( nu mi se pare normal . ca sa lase codati si jucatori sa faca ce vor. Sunt foarte sigur ca amx_slay stie si el . pentru ca am vazut cand a folosito. ) Acum sa fim clar . nu am cerut sa i se scoata adminul. (chiar nu am cerut) dar doresc sa fie sanctionat. penrtu a putea sa reflecteze la greselile pe care le-a facut .

Tu spui de mine ca am renuntat si am revenit acum cand e popular servarul? pei afla acest lucru nu m-ai retras niciodata din cauza ca pe servar nu erau oameni ( si shadow sti asta) . SI ca sa sti si tu. am fost cred ca printre singuri admini care tine-au redirecte (atunci cand servarul nu era populat ) si am jucat pe el chiar daca era " nepopulat"
NICIODATA NU AM RENUNTAT DIN CAUZA CA ERA NEPOPULAT SERVARUL..

Si chiar nu mi se pare normal ca la 34 de ani ai lui sa fie asa de indiferent. il respect pentru ca este mai mare ca mine. si sunt sigur ca este trecut prin viata. dar nu este normal sa fi asa. + faptul ca desi are varsta cand i-am spus pe servar ca ii fac reclamatie . a spus clar ca nu il intereseaza. ( nu imi aduc aminte daca chiar exact asa a spus . oricum a spus-o intru-un mod indiferent.)

deci nu vreau sa ii de-a remove la admin. ci doar sa fie sanctionat.



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Maver
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 264
Data de inscriere : 24/06/2011
Varsta : 35
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   Mar Ian 17, 2012 10:14 pm

Stii cum e licoare...nu am spus sa nu fie sanctionat, chiar vreau sa i se atraga atentia cumva pentru ca a gresit si asta se vede in demoul pe care i l-ai facut...dar nici nu imi convine cand cineva greseste (indiferent ca imi este prieten sau amic sau nu-l cunosc) si atunci venim "noi" sa aratam cine suntem...si m-ai sarim din cale afara de sus iar aici ma refer si la altii care si-au dat cu parerea la acesta reclamatie si nu au m-ai pus piciorul pe server de multa multa vreme. Personal ma bucura nespus de mult faptul ca au revenit si joaca din nou...dar este alta poveste.

Nu am zis ca nu ai ajutat serverul...se vede la redirecte, pentru asta complimentele mele. lol! , dar la vremea cand a inceput AhYLe sau eu sau Triana sa jucam erai cam absent pe sv iar asta stie toata lumea. Ti-am mai spus , te respect pentru ca esti un admin bun...in rest Peace! Very Happy

Sa vina Shadow sa dea sanctiunea si T.C.


Admin CS 1.6 Inf3rnal.4rummer.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: reclamatie ahyle   

Sus In jos
 

reclamatie ahyle

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | Jocuri | Comunitati | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blogratuit.ro