Respecta si vei fi respectat !

AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

WebHosting & GameHosting
Impartiti | 

groapaTs....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
drOg;x
Membru
Membru

Data de inscriere: 12/08/2010
Varsta: 21
Localizare: Petrosani

MesajSubiect: Re: groapaTs....   Joi Ian 19, 2012 7:35 pm

Doamne ce ma enerveaza toata prostia cu "vechi player" imi da impresia ca am nevoie de tratament special daca sunt vech si credeti`ma NU AM dar asa e felul meu daca stiu ca am dreptate nu pot sa stau sa ma uit cum sunt jucat in picioare si cum regulile serverului sunt total incalcate citez "TS au voie sa campeze doar dupa ce bomba e pusa" asa ca prin regulile serverului STATUL IN GROAPA LA FRAG CAND BOMBA NU E PUSA e interzis ! eu am incalcat o regula a serverului cu "fara awp pe long" deoarece o alta regula era inacalcata de toata echipa teroristilor !

It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

www.gametracker.com/player/drOg%3Bx/94.176.163.9:27015/b_560x95.png"
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Maver
Server AdminServer Admin

Data de inscriere: 23/06/2011
Varsta: 29
Localizare: Oradea

MesajSubiect: Re: groapaTs....   Vin Ian 20, 2012 12:47 am

E decizia mea ... iar ce comanda iti dau imi apartine si in functie de gravitatea situatiei primesti ce meriti...
De cate ori Shadow sau Dannyel a dat destroy pentru HE sau teleport?...de foarte multe ori...si eu am dat la fel si altii la fel la randul lor...
Drog...apelativul " ma " si modul tau de exprimare ma cam deranjeaza...azi am fost mai sensibil de felul meu...si chiar nu-mi pare rau, ai primit ce ai meritat...iar avertizat ca nu iti dau slay/ban120 ai primit din partea mea...trebuia sa te gandesti si tu ca nu scapi cu ceva simplu.

Cat despre regulile care spui ca au fost incalcate de tero...crede-ma ca CT (printre care ai fost si tu) statea in baza si aruncau grenazi cu bomba plantata sau cu tero in locul de plantare a bombei...situatia cred ca era echilibrata, fiecare echipa incalcase cate o regula...dar se trezeste " smekerul drog " sa i-a AWP sa fie si mai smeker si sa nu asculte ce-i spun adminii prezenti la ora aia.

Tu nu ma ameninti...ca nu ne-am tras de sireturi, in rest bafta la cs!

Admin CS 1.6 Inf3rnal.4rummer.com
Sus In jos
licoare
Moderator GlobalModerator Global

Localizare: Pantelimon

MesajSubiect: Re: groapaTs....   Vin Ian 20, 2012 9:23 am

Maver a scris:
E decizia mea ... iar ce comanda iti dau imi apartine si in functie de gravitatea situatiei primesti ce meriti...
De cate ori Shadow sau Dannyel a dat destroy pentru HE sau teleport?...de foarte multe ori...si eu am dat la fel si altii la fel la randul lor...
Drog...apelativul " ma " si modul tau de exprimare ma cam deranjeaza...azi am fost mai sensibil de felul meu...si chiar nu-mi pare rau, ai primit ce ai meritat...iar avertizat ca nu iti dau slay/ban120 ai primit din partea mea...trebuia sa te gandesti si tu ca nu scapi cu ceva simplu.

Cat despre regulile care spui ca au fost incalcate de tero...crede-ma ca CT (printre care ai fost si tu) statea in baza si aruncau grenazi cu bomba plantata sau cu tero in locul de plantare a bombei...situatia cred ca era echilibrata, fiecare echipa incalcase cate o regula...dar se trezeste " smekerul drog " sa i-a AWP sa fie si mai smeker si sa nu asculte ce-i spun adminii prezenti la ora aia.

Tu nu ma ameninti...ca nu ne-am tras de sireturi, in rest bafta la cs!

Eu vad ca cu tine nu se ajunge nicaieri. (pacat de tine ca te credeam altfel) ce fel de gravitatea a situatiei a fost ca sa primeasca drog addhacker(CARE REPET E COMANADA PENTRU RUTABILI ) desi nu am vrut sa zic.. dar suferii d admin (fara suparare) NU se da addhacker pentru ce a facut drog (daca vroiai ii dadeai ban dar nu addhacker. (asta arata intr-un fel ce fel de admin esti )
A si tu te compari cu shadow si dannyel? Eu deja m-am enervat. pei cum vine asta avem printre noi un alt "pui" de smecher. (pacat de ani tai) Frate Shadow e Shadow. tu esti un simplu admin. vezi ca ti se urca la cap. (RESPECTA REGULILE DACA VREI CA ALTCINEVA SA LE RESPECTE)

Scuza-ma ca iti zic. dar suferi de admin.

"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
drOg;x
Membru
Membru

Varsta: 21
Localizare: Petrosani

MesajSubiect: Re: groapaTs....   Vin Ian 20, 2012 3:30 pm

ma adresez cum vreau eu,nu imi zice un copil de max 15 ani cum sa ma adresez(tu clar nu ai 28) si despre rpoblema noastra prietene faza cu heul a durat 2 runde ptc stateai doar in groapa dar si dupa ce au incetat cei de la mine din team sa arunce voi cu nesimtire tot steati in groapa.
SI NU TE COMPARA TU CU SHADOW SAUD ANNYEL PENTRU CA E SERVERUL LOR SI EI FAC CE VOR,cat timp tu esti un admin si ai niste reguli TREBUIE SA LE RESPECTI nu sa dai tu ce comanda te tai capsorul ala al tau+ca ma doare undeva la cati playeri si ce comenzi le`ai dat MIE NU IMI DAI CE VREI TU imi dai ce se da pentru aia CE SCRIE IN REGULAMENT nu ce vrei tu,,,doar pentru ca esti admin nu inseamna ca trebuie sa fac ce vrei tu ti`am zis clar pe server"CAMPEZI GROAPA DAU CU AWP" Regula pe regula ! ma doare pe mine undeva ce faceau aia cu heul,cat timp eu nu dadeam... Salut ! iar aceea chestie cu heul e permisa prietene nu este o regula incalcata..mai treci pe la regulament Wink

It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

www.gametracker.com/player/drOg%3Bx/94.176.163.9:27015/b_560x95.png"
Sus In jos
licoare
Moderator GlobalModerator Global

Localizare: Pantelimon

MesajSubiect: Re: groapaTs....   Vin Ian 20, 2012 8:39 pm

Sa rezolvat . T.C

"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/

groapaTs....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Sugestii / Opinii-
Mergi direct la:  
Free Page Rank ToolFullMp3.RoTop88 - Director webDirector Promovare Site Online - Promovare GratuitaGazduire Servere Counter Strike,Radio
Muzica Noua 2012 --- Descarca Muzica Noua
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog