Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie kvdk

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Sam Noi 06, 2010 10:45 pm

kvdk rank moderator si suntcodat nu mai are admin ca nu tine redirectele , toti cei care nu tin redirecte o sa ramana fara admine , cativa au ramas deja


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
suntCodat
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 226
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Dum Noi 07, 2010 12:39 am

kvdk trebuie sa citesti regulamentul de pe forum inainte de admina pe server, este bine precizat si subliniat acest lucru in regulamentul adminilor cat si al player`ilor...asa ca nu ai nici un pretext...asa ca in locul tau as lasa gura mai mica...nu ca esti nou venit si-si bate cineva joc de tine...inainte sa te joci invata regurile jocului...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Dum Noi 07, 2010 2:17 am

Topic Closed! Va certati pe mess,claudiu aici e vina ta Wink!


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
suntCodat
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 226
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Dum Noi 07, 2010 9:16 am

drog te rog sa nu vii sa inchizi topic`urile asa...daca crezi ca a fost vina mea motiveaza...si nu ne certam...pur si simplu vreau sa subliniez cat de putin se respecta regurile pe server, regurile precizate pe forum...pe care orice admin ar trebui sa le citeasca si sa le respecte...

Nu renunt niciodata la un lucru in care stiu ca am dreptate...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Dum Noi 07, 2010 3:01 pm

ba omule CUM sa ai dreptate daca nu ai nici macar o dovada?si cica nu va certati uitate la prima pagina la sakalu si kvdk in topicul asta aproape numai ei au raspuns se cearta pe mess nu aicea si is 2 dubluri posturi deja in topic Neutral a fost facuta reclamatia kvdk a ramas la moderator de la mod+rcon a fost senctionat.In rest discutati pe mess nu va certati aici.Si nu mai vorbii ca si tu ma injurai pe mine cand te ofticai ca am cod dar nu ti-am facut reclamatie ca am inchis Csul tu la acest topic nu ai nici o dovada.Acel diablo dude e vechiul admin codat Diablo care nu are ce cauta in topicul asta.Iar sakalul are ciuda pe kvdk de aia tot zice PRO tie si contra lui.Dupa cum v-am mai zis cerativa pe mess topicul si-a atins scopul,kvdk a scazut un grad.


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   Dum Noi 07, 2010 3:08 pm

topic closed , suntcodat termina am zis odata ca si-a primit pedeapsa deci poate fi topic closed


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie kvdk   

Sus In jos
 

Reclamatie kvdk

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Creati un forum | Jocuri | Comunitati | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog