Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 reclamatie suntCodat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
kvdk
Asistent
Asistent


Mesaje : 309
Data de inscriere : 06/11/2010

MesajSubiect: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 5:59 pm

Nick acuzat:suntCodat
Ip acuzat:nu-i nevoie
Mapa / Harta:de_dust2_long
Motiv / Acuzarea:Mia dat Immuneoff + slay + destroy pentru ca nu am pus Bomba( il vazusem pe David)
Dovada / Martori:Chibrit, Y2K, David, fratia si restu care mai erau pe srv
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SaKaLuL
Designer
Designer
avatar

Mesaje : 377
Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 6:09 pm

nu cred ca a facut el asta slay are voie daca nu pui bmb ....immuneoff nu mai zic nimic ca si tu miai scos cica in gluma si daca eram rau nu mai aveai admin da mno infine...


I wanna give it to you
As long you give it to me
Just keep my body pumpin
Just keep my body pumpin
I wanna give it to you
As long you give it to me



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
kvdk
Asistent
Asistent


Mesaje : 309
Data de inscriere : 06/11/2010

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 6:11 pm

Dute ma raule!Smile)) eu tiam dat slay? sau ceva? tu nu mai comenta daca nu ai fost pe server
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SaKaLuL
Designer
Designer
avatar

Mesaje : 377
Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 6:16 pm

EU zic PRO suntcodat CONTRA kvdk !!!


I wanna give it to you
As long you give it to me
Just keep my body pumpin
Just keep my body pumpin
I wanna give it to you
As long you give it to me



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
kvdk
Asistent
Asistent


Mesaje : 309
Data de inscriere : 06/11/2010

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 6:19 pm

Tu daca nu ai fost pe srv ar fi bine sa taci
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
dau|trist
Membru
Membru


Mesaje : 11
Data de inscriere : 06/11/2010

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 6:22 pm

pro kvdk contra suntcodat Smile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Sam Noi 06, 2010 7:30 pm

ma ce e asta? va spuneti parerea 1 data si gata.....
@ dau|trist nu ne intereseaza parerea ta....+ ca stim ca ai zis contra lui codat deoarece ai luat ban din cauza lui...
On: acum nu stiu ce sa zic... oricum am inteles ca codat nu mai are admin... asa ca ... oricum mi se pare un pic exagerat ce a facut codat... dar sa vedem ce zice si el!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   Dum Noi 07, 2010 2:22 am

Ok gata.Sakalu iti dau warn pe forum daca mai dai contra fara nici un motiv. E vina lui claudiu nu are voie sa dea destroy doar pentru ca nu apus bomba!
Claudiu a ramas fara admin deci topicul nu mai are rost.
Closed!(nu glumesc daca va mai certati va dau warn)


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: reclamatie suntCodat   

Sus In jos
 

reclamatie suntCodat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog