Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie mvp

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Shade
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 183
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 21
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 1:12 am

Nick acuzat:mvp
Ip acuzat: nu lam luat ca am luat ban permanent
Mapa / Harta: de_dust2
Motiv / Acuzarea: Mia dat ban permanent
Dovada / Martori: martor DeNigga


*SPEC* mvp : ai gura cam mare si cred k o sa stai si tu p tusa cateva ore

*SPEC* mvp : pana t calmezi

*DEAD* Shade : a4tek

*DEAD* Alexu|Meu : clar

AsuL is joining the Counter-Terrorist force
Nu aruncati he de orc pe de_dust2_long
*DEAD* Alexu|Meu : Sad(

*DEAD* Shade : vezi ca imi bag eu pula in mata

*DEAD*Shade : incepi sa injuri ca idiotu ca eu zic ca ai minmodels

* [WAR3FT] You recieved 32 XP for winning the round

Nu aruncati he de orc pe de_dust2_long
*** Shade killed a4tek with a headshot from deagle ***
a4tek : >

~@nDr3i~ (RADIO): Fire in the hole!
The server operator has added you to banned list
Added to banned list
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 1:18 am

dupa parerea mea un ban intre 240-500 de min sau eventual un gag ar fi fost de ajuns nu neaparat permanent...oricum mvp nu intra nici o data pe forum...e o cauza pierduta si el si shade Smile


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mvp
Membru
Membru


Mesaje : 2
Data de inscriere : 08/12/2010
Varsta : 32
Localizare : cj

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 1:31 am

off topic:nu intram p forum k m-am plictisit sa ma inregistrez d fiecare daca cand s schimba adresa..
shade nu ai permanent ci doar 90 d minute, da iti promit k data viitoare iti dau permanent indiferent d motiv
nu mai fi tare in gura din spatele tastaturii
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
MzU
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 56
Data de inscriere : 29/11/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 2:07 am

+1 mvp ... mi se pare normal sa iei un ban temporar pentru injuraturi...


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SaKaLuL
Designer
Designer
avatar

Mesaje : 377
Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 2:25 am

da si eu sunt de acord cu mvp...nu injuri in halul asta....


I wanna give it to you
As long you give it to me
Just keep my body pumpin
Just keep my body pumpin
I wanna give it to you
As long you give it to me



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Shade
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 183
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 21
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 2:31 am

mia dat ban permanent , nu stiu cine mi la scos ! mvp te asigur , nu sunt tare in gura , eu iti zic doar asa , am injurat pt ca mia zis mata . El injura eu i dau inapoi , dar tu nu trebe sami dai ban , only gag . Ohh si daca tot e , cine ma omoara i zic mata , iar daca ma injura inapoi are ban (dupa regula lui mvp ) Wink
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mvp
Membru
Membru


Mesaje : 2
Data de inscriere : 08/12/2010
Varsta : 32
Localizare : cj

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 2:46 am

nu ti-am dat ban k ai injurat.poti sa injuri toata ziua din partea mea k ma doare in cot.ti-am dat ban k aveai d comentat si d dat sfaturi d fiecare data cand erai mole si mureai..daca ar fi sa dau ban la fiecare care joaca cu minmodels 1 90% din sv ar disparea...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Shadow_Killer
Adminstrator
Adminstrator
avatar

Mesaje : 1546
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 3:50 am

shade termina ca injuri la greu , daca unu zice fmm tu ii zici "pizda mati de retardat " si din astea asa ca nu mai fa pe sfantul pe forum


Inf3rnal.cs-16.net[War3ft+SaveXp] Ip: 94.176.163.9:27015
Serverul este gazduit la firma www.TraficHosting.Ro <=> Calitate si seriozitate
Redirectele le gasiti aici Descarca redirecte
Muzica Noua
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fullmp3.ro
EaGames
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 638
Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 25
Localizare : Moldova

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 2:35 pm

sustin banarea temporara facuta de mvp
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://sofes.ru
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mier Dec 08, 2010 9:51 pm

Sustin mvp, copy/paste nu se ia in considerare deci cerere esuata...Smile Faza ca ai gura mare e pe bune ~ Smile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   Mar Dec 14, 2010 3:54 am

Closed!


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie mvp   

Sus In jos
 

Reclamatie mvp

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit