Respecta si vei fi respectat !
 
AcasaGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareCalendar

Distribuiţi | 
 

 Reclamatie Licoare :X

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
AlexSH
Membru
Membru


Mesaje : 18
Data de inscriere : 16/10/2010

MesajSubiect: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:10 pm

Nick acuzat:Licoare
Ip acuzat:nu-i neoie
Mapa / Harta:De_dust2x2
Motiv / Acuzarea:Am luat ban...deoarece Licoare ma suspecta de minmodels
Dovada / Martori: Se vede Mana verde...de la terrorist...si chiar langa este un terrorist ca si "Respawn" Decideti voi ...dak am sau nu..ca eu m-am saturat lol! rapidshare.com de_dust2x20000.bmp
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:15 pm

1: uploadeaza cu imageshack ca sa nu mai stea lumea sa astepte
2 dati careva unban..pentru ca nu am desule dovezi..desi eu stiu ce am vazut cand am stat pe el.. dar mno...



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
AlexSH
Membru
Membru


Mesaje : 18
Data de inscriere : 16/10/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:18 pm

licoare..stai putzin...nam nevoie de unban pt ca nu mie miai dat ban...eram la un prieten...in aldoilea rand sasi dea si restu parerea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dubios
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1801
Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 23
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:20 pm

licoare pune dovezile


Pentru cei ce iubesc muzica http://fullmp3.ro

No Music....No Life
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:25 pm

Dubios a scris:
licoare pune dovezile

lol nu vezi ce am scris acolo? mai sus? uitate mai bine...!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul


Ultima editare efectuata de catre licoare in Vin Dec 31, 2010 9:40 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
AlexSH
Membru
Membru


Mesaje : 18
Data de inscriere : 16/10/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:32 pm

dak tot ai vazut atatea..poza ce spune?Smile...vreau intai sa mai zica alti admini ceva...deci ....hai lasai si pe alti sasi dea pararea...incat sa vezi ca dak ai inceredere in respawn....prima data asigurate.....si iai dat ban la ala...degeaba pt ca ia fost ciuda la Respawn.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
licoare
Moderator GlobalModerator Global
avatar

Mesaje : 1201
Data de inscriere : 12/08/2010
Localizare : Pantelimon

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:40 pm

AlexSH a scris:
dak tot ai vazut atatea..poza ce spune?Smile...vreau intai sa mai zica alti admini ceva...deci ....hai lasai si pe alti sasi dea pararea...incat sa vezi ca dak ai inceredere in respawn....prima data asigurate.....si iai dat ban la ala...degeaba pt ca ia fost ciuda la Respawn.

1 daca nu vroiam ca alti sa`si dea cu parerea inchideam de mult topicull..!
2 nu e vorba ca am incredere pe respawn.. insa e vorba de ceea ce am vazut eu.. dar asta e fara o dovada mai clara nu am ce face..sunt costient de asta..

Am sa las topicu, pentr ca ceilalti admin sa`si dea cu pararea.. Scuze nu am de ce sa imi cer pentru ca stiu ce am vazut. dar dupa cum am spus fara dovada mai clara nu am ce face..!



"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau,"- Alexandru Lapusneanul
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
AlexSH
Membru
Membru


Mesaje : 18
Data de inscriere : 16/10/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 9:41 pm

ei bine...eu unde vad "Verde" in spawn trag...deci ...uitate mai atent la poza
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Caddy
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 2974
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 23
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 10:25 pm

Uploadeaza pe imagehack.



Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://infernal.4rumer.com/
Dragonu aKa 47
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 31
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 25
Localizare : Piatra-Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 10:53 pm

Pune dovada aici ... si in plus eu stiu ca minmodels nu mai merge pe sv ca a pus un prieten plugin ... deci licoare cum sa il suspectezi de minmodels ... incearca sa vezi ca nu mai merge ...


Dă drumu la platane, discu se-nvârteşte,
Cu 75 la tempo, se aude ca un ecou
Cu Gâză produc bucaţi ca lego
Îl scot din acid sau din Cubase vezi
Fac volumele şi încep să scriu un vers vezi
Tai , dublez, masterizez
Produsu final Specii te sesizezi!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
AlexSH
Membru
Membru


Mesaje : 18
Data de inscriere : 16/10/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 11:05 pm

ok...caddy scz de acum voi folosi Smile ce ai spus tu

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
drOg;x
Membru
Membru
avatar

Mesaje : 1718
Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   Vin Dec 31, 2010 11:19 pm

si mie mi s-a intamplat de multe ori sa vad aim/wall cat stateam spec pe un player iar cand faceam demo...nimic...dar mno nu ne putem lua dupa cuvant...oricum eu am incredere in licoare nu cred ca ar fi dat ban degeaba...dar trebuie sa recunosc ca pluginul acela este foarte eficient Smile


It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last

I'm awake, I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life

(Here, right now)
Right here, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake, and I'm alive

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Reclamatie Licoare :X   

Sus In jos
 

Reclamatie Licoare :X

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog